Send your promos for review: Forgotten Scroll, 30, Bafiadaki Str, Hermoupolis, Syros, GREECE / Digitally @ indierock3@gmail.com


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Για πρώτη φορά στην Αθήνα οι Θεσσαλονικείς CRYSTAL TEARS


Για πρώτη φορά στην Αθήνα οι Θεσσαλονικείς CRYSTAL TEARS με τον Ian Parry (ELEGY, VENGEANCE κτλ.) στα φωνητικά, εκπρόσωποι του power metal της χώρας μας, σε ένα μοναδικό live show για όλους τους φίλους της πρωτεύουσας!!!

Χρυσάφης Τ.: "είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετά από 14 χρόνια πορείας & σεβασμού στη metal σκηνή της χώρας μας και για πρώτη φορά στην ιστορία των CRYSTAL TEARS παίζουμε ζωντανά στην Αθήνα (επιτέ...λους!)! Με ένα ατόφιο line-up και τον Ian στην πρώτη γραμμή, καθώς και με ένα album δυναμίτη, οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές για ένα μοναδικό one show stand στην πρωτεύουσα! Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος της Αθήνας να αγκαλιάσει την προσπάθειά αυτήν!"

Παραπομπές:
http://www.facebook.com/pages/Crystal-Tears/85675558894
www.myspace.com/crystaltearsgr
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ONE SHOW STAND ΤΩΝ CRYSTAL TEARS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

SILENT WEDDING: heavy metal από την Αθήνα με ατμοσφαιρικές και progressive επιρροές, σχηματισμένη το 2006, η μπάντα μετράει ήδη μία δουλειά (2007) και αρκετές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα και περιφέρειά της με γνωστά εγχώρια σχήματα και μπάντες του εξωτερικού! Κάνοντας διάλλειμα από τις παραγωγικές διαδικασίες για την επερχόμενη δουλειά τους, οι Silent Wedding έρχονται να ροκάρουν τον κόσμο σε αυτήν την παρθενική εμφάνιση των CRYSTAL TEARS στην Αθήνα! Kindly support!

ERASE: μία νέα και πολύ φρέσκια heavy metal κίνηση από την πόλη της Αθήνας, αποτελούμενη από βετεράνους της σύγχρονης ελληνικής metal σκηνής και μέλη των STRIKELIGHT, WHEELRUNNER και REVENGE! Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο τους CD demo "Heavy Metal Maniacs", οι Erase γίνονταi ένα με την ατμόσφαιρα και δηλώνουν δυναμικά τον παρόν τους το βράδυ της 2ας Απριλίου! Kindly support!

Παραπομπές:
http://www.facebook.com/group.php?gid=50729580170
http://www.myspace.com/thesilentwedding
http://www.myspace.com/erasegreece
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ:
1) ΜΕΤΡΟ: στάση "Δάφνη" (Πλατεία Καλογήρων) & από εκεί υπάρχει η αφετηρία του λεωφορείου 212 (Μετρό Δάφνης-Βύρωνας-Καρέας) που αφήνει στάση "Παπαστράτειο Σχολή", ΑΚΡΙΒΩΣ έξω απο το RODON stage!
2) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 140 (Πολύγωνο-Γλυφάδα)
3) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Πειραιά: 232 (Πειραιάς-Υμηττός-Βύρωνας)
4) Κοντά στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών (με τα πόδια)
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ:
Ένα παλιό cinema που μετατράπηκε σε μουσική σκηνή... Ένας χώρος χωρίς κολώνες και με ορατότητα προς το stage απ'όλες τις θέσεις... Ένα stage 26 τετραγωνικών μέτρων για να χωράει ανθρώπινα τους αγαπημένους σας δημιουργούς... Ένας ήχος απαράμιλλος σε δυναμική και καθαρότητα... Ένας συνδυασμός 3 παραγόντων με σεβασμό στα συγκροτήματα, αλλά κυρίως και στο κοινό!

Underground μουσικές καταστάσεις απο την ελληνική hiphop μουσική σκηνή, το ελληνόφωνο ροκ, το ελληνικό metal,τα ethnic ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και μπάντες από το εξωτερικό! Ένας χώρος που έλειπε και περιμένει την στήριξή σας!!!

Παραπομπές:
http://www.facebook.com/pages/Rodon-Stage/102824839797993
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου