Send your promos for review: Forgotten Scroll, 30, Bafiadaki Str, Hermoupolis, Syros, GREECE / Digitally @ indierock3@gmail.com


Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ROCK IN DIO: ROCK N ROLL CHILDREN ARE BACK!





Στις 18 Μαΐου έρχεται και πάλι στο ΚΥΤΤΑΡΟ η ώρα για το κορυφαίο ετήσιο φιλανθρωπικό LIVE - θεσμό της ελληνικής Ηard 'n' Heavy σκηνής! 

Οι R'N'R CHILDREN , αυτή την φορά πλαισιωμένοι από 58 (!!!) τραγουδιστές & τραγουδίστριες, όλοι μαζί σε μια - ανεπανάληπτη για τα ελληνικά χρονικά - μουσική οικογένεια (UNITED WE STAND), θα παρουσιάσουν έναν ακόμα rock μαραθώνιο αφιερωμένο στην τεράστια καριέρα του αγαπημένου μας RΟΝΝΙΕ JAMES DIO ! 

Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Μια συναυλία που δεν πρέπει να λείψει κανείς! Το 2011 όλα τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στο παιδιατρικό-ογκολογικό νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ. 

Το 2012 όλα τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. 

Το 2013 όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο σύλλογο ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ένα μη κερδοσκοπικό σύλλογο που ασχολείται με την φροντίδα παραμελημένων και ταλαιπωρημένων παιδιών (http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/13/40/lang,el/http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/13/40/lang,el/

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στο Ticket House,Sirens recs,No Remorse recs,Shiva recs,Bat City και Legacy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου